Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Salata de peste cu alge



Salata de peste cu alge 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 100 gr macrou marinat
  •   2 linguri cu ulei
  • 1 linguri cu zeama de lamaie
  • 1 punga cu alge deshidratate
  • Sare
  • Piper
  • 3 linguri de bulion
  • Patrunjel
  • 3 rosii
Mod de preparare
  • Pestele marinat se toaca. Se amesteca impreuna cu zeama de lamaie, rosiile taiate marunt, sare, piper si algele rehidratate. Se pun la foc domol in putin ulei si se lasa sa fiarba. Spre sfarsit, se adauga bulionul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Sfat
  •  Se asezoneaza cu patrunjel verde taiat marunt.
Bautura
  • Sampanie 



Un comentariu: