Sarlota de ciocolata cu stafide
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 30 de minute
- Gen – desert
·
2 oua
·
100 ml
lapte
·
100 gr
zahar
·
1
lingurita rasa cu gelatina
·
2
linguri cu cacao
·
1
lingura rom
·
1 pachet
de zahar vanilat
·
Stafide
Mod de preparare
- Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pun la foc foarte mic, amestecand in tot timpul fierberii. Se adauga gelatina, care a fost in prealabil inmuiata in putina apa rece si se amesteca continuu.
- Se ia vasul de pe foc si crema se amesteca apoi cu toata cantitatea de cacao. Cand s-a racit complet, se amesteca si zaharul vanilat, cu romul si stafidele.
- Se pune in cupe, dupa preferinte, se poate decora cu frisca.
- Ciocolata calda

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu