Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Fursecuri colorate


Fursecuri colorate 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 90 de minute
  •  Gen – desert 
Ingrediente
  • 4 oua
  • 200 g unt
  • 1 plic praf de copt
  •  Zeama de lamaie
  • 6 linguri cu cacao
  • 2 linguri cu zahar tos
  • Topping de ciocolata
Mod de preparare
  • Ouale se amesteca impreuna cu untul pana devin o pasta. In aceasta pasta se adauga zaharul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, zaharul vanilat si faina. Toate ingredintele se amesteca, iar compozitia obtinuta se imparte in doua – jumatate ramane la culoarea initiala, iar in cealalta jumatate se adauga o lingura cu cacao. Din fiecare compozitiese fac fursecuri folosind lingurita sau un cornet special. Fursecurile se aseaza in tava tapetata cu putina faina, iar deasupra lor se presara zahar tos. Se coc la foc iute.
Sfat
  •  Se pot orna si cu topping de ciocolata.
Bautura
  • Busuioaca de Bohotin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu