Fursecuri colorate
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 90 de minute
- Gen – desert
- 4 oua
- 200 g unt
- 1 plic praf de copt
- Zeama de lamaie
- 6 linguri cu cacao
- 2 linguri cu zahar tos
- Topping de ciocolata
- Ouale se amesteca impreuna cu untul pana
devin o pasta. In aceasta pasta se adauga zaharul, praful de copt stins cu
zeama de lamaie, zaharul vanilat si faina. Toate ingredintele se amesteca,
iar compozitia obtinuta se imparte in doua – jumatate ramane la culoarea
initiala, iar in cealalta jumatate se adauga o lingura cu cacao. Din
fiecare compozitiese fac fursecuri folosind lingurita sau un cornet
special. Fursecurile se aseaza in tava tapetata cu putina faina, iar
deasupra lor se presara zahar tos. Se coc la foc iute.
- Se pot orna si cu topping de ciocolata.
- Busuioaca de Bohotin


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu