Ciorba de dovlecei cu iaurt
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul intai
- 500 g dovlecei
- 2 – 3 morcovi
- 3 cepe
- 1 telina
- 70 g orez
- Sare
- Sare de lamaie
- Vegeta
- Marar sau patrunjel
- 300 g iaurt
- Crutoane
- Ceapa, morcovii si telina se toaca marunt si
se pun la fiert in apa cu o lingurita cu vegeta. Se fierbe circa 10
minute, dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii se curata de coaja,
se spala, se taie cubulete si se adauga in ciorba. Dupa ce toate
ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si se mai lasa cateva
minute la foc mic. Se potriveste de sare si sare de lamaie, iar inainte de
servire se presara verdeata toata marunt.
- Se serveste rece cu crutoane..
- Tuica


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu