Cartofi frantuzesti
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – aperitiv
- 5 cartofi
- 500 g cascaval
- 3 oua
- Margarina
- Sare
- Piper
- Marar
- Gogosari acri
- Se fierb cartofii, intregi si in coaja, dupa
ceau fost spalati. Se unge un vas yena cu putina margarina. Se bat oualele
pana se fac spuma. Cascavalul se rade. Dupa ce a fost uns vasul se pun
cate un strat de cartofi taiati, un strat de cascaval si inca un strat de
cartofi. Stratul de deasupra va fi de cascaval.
- Ouale spuma se adauga peste intreaga
compozitie si se da la cuptor. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara marar verde tocat si marunt.
- Se serveste cu gogosari acri.
- Sauvignon


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu