Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Cartofi frantuzesti


Cartofi frantuzesti 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – aperitiv 
Ingrediente
  • 5 cartofi
  • 500 g cascaval
  • 3 oua
  • Margarina
  • Sare
  • Piper
  • Marar
  • Gogosari acri
Mod de preparare
  • Se fierb cartofii, intregi si in coaja, dupa ceau fost spalati. Se unge un vas yena cu putina margarina. Se bat oualele pana se fac spuma. Cascavalul se rade. Dupa ce a fost uns vasul se pun cate un strat de cartofi taiati, un strat de cascaval si inca un strat de cartofi. Stratul de deasupra va fi de cascaval.
  • Ouale spuma se adauga peste intreaga compozitie si se da la cuptor. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Deasupra se presara marar verde tocat si marunt.
Sfat
  • Se serveste cu gogosari acri.
Bautura
  • Sauvignon 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu