Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Pui umplut cu legume


Pui umplut cu legume 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 1 pui rotisat
  •   100 gr cascaval
  • 1 morcov
  • 100 gr ciuperci
  • 100 gr fasole verde
  • 100 gr fasole galbena
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 250 gr smantana
  • 2 foi de dafin
  • Sare
  • Piper
Mod de preparare
  • Se taie puiul in doua si fiecare jumatate se pregateste pentru umplut. Separat, se prepara o compozitie dintr-un ou, cele doua linguri cu faina si smantan. Morcovul, ciupercile, ardeiul si ceapa se curata si se taie rondele. Fasolea verde si cea galbena se curata si se fierbe in apa cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs si impreuna se calesc intr-o tigaie cu ulei de masline.
  • Cu amestecul obtinut se vor umple cele doua jumatati de pui, peste care se va turna sosul de smantana, iar deasupra se va presara cascaval ras, foi de dafin, sare si piper. Puiul se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Sfat
  •  Se serveste cu salata de ardei copti.
Bautura
  • Chardone 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu