Pui umplut cu legume
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul doi
- 1 pui rotisat
- 100 gr cascaval
- 1 morcov
- 100 gr ciuperci
- 100 gr fasole verde
- 100 gr fasole galbena
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 1 ou
- 2 linguri cu faina
- 2 linguri cu ulei de masline
- 250 gr smantana
- 2 foi de dafin
- Sare
- Piper
- Se taie puiul in doua si fiecare jumatate se
pregateste pentru umplut. Separat, se prepara o compozitie dintr-un ou,
cele doua linguri cu faina si smantan. Morcovul, ciupercile, ardeiul si
ceapa se curata si se taie rondele. Fasolea verde si cea galbena se curata
si se fierbe in apa cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs si
impreuna se calesc intr-o tigaie cu ulei de masline.
- Cu amestecul obtinut se vor umple cele doua
jumatati de pui, peste care se va turna sosul de smantana, iar deasupra se
va presara cascaval ras, foi de dafin, sare si piper. Puiul se da la
cuptor pana cand se topeste cascavalul.
- Se serveste cu salata de ardei copti.
- Chardone


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu