Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Salata pariziana cu ton


Salata pariziana cu ton


Detalii necesare
  •  Cantitate – 8 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – aperitiv 
Ingrediente
  • 3 oua rascoape
  • 400 g sunca
  • 2 conserve de ton
  • 1 conopida
  • 4 cartofi
  • 250 gr fasole
  • 2 salate
  • 1 ceapa
  • 250 gr rosii
  • 2 linguri otet
  • Sare
  • Piper
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare
  • Fasolea, cartofii, conopida si ouale se fierb fiecare separat. Se prepara un sos din ulei, otet, sare si piper. Se aseaza cartofii taiati felii pe o farfurie, iar langa ei se aseaza fasolea verde taiata bucatele, apoi frunzele de salata pe care se pun bucatile de ton si sunca taiata cubulete sau fasii. Apoi se pun feliile de oua, presarate cu ceapa tocata. Se adauga si buchetelele de conopida, rosiile feliate si patrunjelul tocat. La final se stropeste totul cu sosul preparat si se da la frigider cateva minute.
Sfat
  •  Se serveste rece.
Bautura
  • Muscat Ottonel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu