Fagottini cu sos tomat
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul doi
- 1 pachet de fagottini cu branza si busuioc
- 2 cepe
verzi
- 1 ardei gras
- 4 rosii
- Bulion
- Sare
- Piper
- Busuioc
- Ulei
- Cascaval ras
- Intr-o oala cu apa se pun cateva picaturi de
ulei si apoi se lasa sa fiarba. Cand apa da in clocot, se adauga fagottini
si se lasa aproximativ 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.
- Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se
calesc ceapa tocata, ardeii si rosiile decojite taiate cubulete. La
sfarsit se adauga putin bulion, sare si piper dupa gust, precum si busuioc
maruntit. Pe un platou se aseaza fagottini, iar pe deasupra se toarna
sosul tomat. Se serveste cat este cald.
- In functie de preferinte, se poate
adauga deasupra cascaval ras.
- Bere


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu