Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Fagottini cu sos tomat


Fagottini cu sos tomat 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi
Ingrediente
  • 1 pachet de fagottini cu branza si busuioc
  •  2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • 4 rosii
  • Bulion
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
  • Ulei
  • Cascaval ras
Mod de preparare
  • Intr-o oala cu apa se pun cateva picaturi de ulei si apoi se lasa sa fiarba. Cand apa da in clocot, se adauga fagottini si se lasa aproximativ 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.
  • Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc ceapa tocata, ardeii si rosiile decojite taiate cubulete. La sfarsit se adauga putin bulion, sare si piper dupa gust, precum si busuioc maruntit. Pe un platou se aseaza fagottini, iar pe deasupra se toarna sosul tomat. Se serveste cat este cald.
Sfat
  •  In functie de preferinte, se poate adauga deasupra cascaval ras.
Bautura
  • Bere 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu