Conopida cu nuci si roquefort
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 30 de minute
- Gen – aperitiv
- 1 varza mica rosie sau alba
- 1 mar
- ½ de conopida
- 100 g branza Roquefort
- 100 g sfecla rosie
- 5 linguri cu ulei
- Sare
- Piper
- 50 g de nuci
- Patrunjel verde
- Se spala varza si se taie fasii fine. Se
spala si marul, se curata de coaja si se taie cubulete. Se taie apoi in
bucatele si branza de Roquefort.
- Conopida se fierbe in apa cu sare, dupa care
se aleg buchetele marunte. Sfecla rosie se spala si se pune la fiert. Se
lasa la racit, se curata si se taie cubulete. Se amesteca totul, se adauga
uleiul, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
- Se asezoneaza cu patrunjel verde si
miez de nuca.
- Sampanie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu