Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Pui cu cartofi prajiti


Pui cu cartofi prajiti


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi  
Ingrediente
  • 500 g carne de pui
  • 400 g cartofi
  • 400 g  varza alba
  • 2 – 3 morcovi
  • 250 g maioneza
  • 250 ml ulei
  • Sare
  • Smantana
  • 2 catei de usturoi
Mod de preparare
  • Carnea se dezoseaza, se proportioneaza, se spala, se rumeneste in ulei si se lasa la racit.
  • Cartofii se curata, se spala, se taie si se prajesc in ulei. Varza alba se taie fidelut, iar morcovii, dupa ce au fost curatati, se dau pe razatoarea fina. Se amesteca aceste ingrediente cu maioneza si se sareaza. Se serveste carnea de pui alaturi de amestecul de legume cu maioneza.
Sfat
  •  Dupa preferinte, se poate inlocui maioneza cu smantana si putin usturoi.
Bautura
  • Sauvignon



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu