Pui cu cartofi prajiti
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul doi
- 500 g carne de pui
- 400 g cartofi
- 400 g varza alba
- 2 – 3 morcovi
- 250 g maioneza
- 250 ml ulei
- Sare
- Smantana
- 2 catei de usturoi
- Carnea se dezoseaza, se proportioneaza, se
spala, se rumeneste in ulei si se lasa la racit.
- Cartofii se curata, se spala, se taie si se
prajesc in ulei. Varza alba se taie fidelut, iar morcovii, dupa ce au fost
curatati, se dau pe razatoarea fina. Se amesteca aceste ingrediente cu
maioneza si se sareaza. Se serveste carnea de pui alaturi de amestecul de
legume cu maioneza.
- Dupa preferinte, se poate inlocui
maioneza cu smantana si putin usturoi.
- Sauvignon


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu