Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Pui cu ciuperci de padure


Pui cu ciuperci de padure


Detalii necesare
  •  Cantitate – 6 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 600 gr piept de pui
  • 400 gr ciuperci de padure
  • 800 gr rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura cu faina
  • 50 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • Sare
  • Piper  
Mod de preparare
  • Se taie rosiile felii si se inabusa in apa amestecata cu o lingura de ulei. Apoi se scot si se paseaza. Se adauga faina, amestecata in prealabil cu putin apa rece si se pune la fiert 20 de minute. Carnea se curata, se proportioneaza si se pune la rumenitintr-o cratita cu doua linguri de ulei. Cand este suficient de rumena se toarna peste ea sosul  de rosii si se continua fierberea. Ciupercile se curata, se spala, se taie in feliute subtiri si se calesc in uleiul ramas, apoi se sting cu vin si se pun peste carne. Se adauga sare si piper si se mai lasa la fiert pana ce scade, apoi se presara cu verdeata tocata.
Sfat
  •  Se serveste fierbinte.
Bautura
  • Cabarnet




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu