Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Tocana marineasca


Tocana marineasca 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi
Ingrediente
  • 2 bucati mari de macrou
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 100 g masline verzi si negre
  • Bulion
  • 2 rosii
  • Sare
  • Piper
  • Usturoi
  • Cimbru
  • Mamaliguta
Mod de preparare
  • Pestele se curata, se spala, se taie bucati si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a prajit, se scoate si se aseaza pe un platou. In acelasi ulei in care s-a prajit pestele, se calesc ceapa, ardeii, morcovii, usturoiul si rosiile taiate marunt. Se stinge cu putin vin si se adauga bulionul, cimbrul si felioarele de masline.
  • Peste sosul obtinut se adauga bucatile de peste prajit. Se lasa sa fiarba la foc domol. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Sfat
  •  Se serveste cu mamaliguta calda.
Bautura
  • Feteasca Regala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu