Kiss Fm

luni, 15 octombrie 2012

Mere umplute


Mere umplute


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – uosr
  •  Timp – 35 de minute
  •  Gen – desert 
Ingrediente
  • 4 mere mari
  • 150 g ananas din compot
  • 50 g stafide
  • 150 g cascaval
  • 50 g alune
  • 100 g caise din compot
  • frisca
Mod de preparare
  • Se aleg mere mari si frumoase, se spala si se introduc in cuptor pentru 3 minute. Se scot apoi, se decupeaza capacul si se scoate mijlocul cu o lingurita. Pulpa de mar se toaca marunt.
  • Cascavalul se taie cubulete, ananasul si caisele din compot de asemenea. Se amesteca ananasul, caisele si cascavalul impreuna cu stafidele, alunele si pulpa de mar tocata. Cu aceasta compozitie se umplu merele, dupa care se introduc pentru alte 5 minute in cuptorul incins.
Sfat
  •  Se pot servi si cu frisca.
Bautura
  • Suc de mere
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu