Mere umplute
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – uosr
- Timp – 35 de minute
- Gen – desert
- 4 mere mari
- 150 g ananas din compot
- 50 g stafide
- 150 g cascaval
- 50 g alune
- 100 g caise din compot
- frisca
- Se aleg mere mari si frumoase, se spala si se
introduc in cuptor pentru 3 minute. Se scot apoi, se decupeaza capacul si
se scoate mijlocul cu o lingurita. Pulpa de mar se toaca marunt.
- Cascavalul se taie cubulete, ananasul si
caisele din compot de asemenea. Se amesteca ananasul, caisele si
cascavalul impreuna cu stafidele, alunele si pulpa de mar tocata. Cu
aceasta compozitie se umplu merele, dupa care se introduc pentru alte 5
minute in cuptorul incins.
- Se pot servi si cu frisca.
- Suc de mere


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu