Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Pere cu ciocolata


Pere cu ciocolata 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – desert
Ingrediente
  • 4 pere
  • 200 gr ciocolata de menaj
  • 50 g frisca
Mod de preparare
  • Se taie partea superioara a perelor, pastrandu-se capacelele. Se scobeste interiorul perelor cu ajutorul unei lingurite, pastrand miezul (acesta va avea o forma semirotunda).
  • Ciocolata de menaj se topeste la bainmarie si apoi se adauga cate putina frisca, amestecand continuu cu o lingura de lemn. In cele din urma se va obtine o crema mai consistenta. Perele se umplu cu crema de ciocolata. Pe o farfurie se aseaza perele, acoperite cu capacelele, iar de jur – imprejur, miezul de para.
Sfat
  •  Se poate folosi si caramel sau ciocolata alba.
Bautura
  • Compot de visine



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu