Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Cascaval umplut cu pui


Cascaval umplut cu pui 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 1 rotita potrivita de cascaval
  • 100 g carne de pui
  • 2 rondele de ananas din conserva
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe verzi
  • 1 – 2 linguri cu bulion
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • Ulei  
Mod de preparare
  • Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc bucatelele de pui. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa verde tocata, ardeiul rosu si rondelele de ananas taiat cubulete. Se calesc impreuna, adaugandu-se spre sfarsit putin bulion de rosii (cat sa-i dea culoare), sare si piper, dupa gust.
  • Cu aceasta compozitie se umple cascavalul, dupa ce in prealabil i-a fost scos miezul. Se lasa in cuptorul cu microunde aproximativ un minut, cat sa se incalzeasca putin. Atentie sa nu se topeasca cascavalul!
Sfat
  •  Se pot presara deasupra frunze de patrunjel.
Bautura
  • Vin spumant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu