Cascaval umplut cu pui
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul doi
- 1 rotita potrivita de cascaval
- 100 g carne de pui
- 2 rondele de ananas din conserva
- 1 ardei rosu
- 2 cepe verzi
- 1 – 2 linguri cu bulion
- Sare
- Piper
- Patrunjel
- Ulei
- Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc
bucatelele de pui. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa verde tocata,
ardeiul rosu si rondelele de ananas taiat cubulete. Se calesc impreuna,
adaugandu-se spre sfarsit putin bulion de rosii (cat sa-i dea culoare),
sare si piper, dupa gust.
- Cu aceasta compozitie se umple cascavalul,
dupa ce in prealabil i-a fost scos miezul. Se lasa in cuptorul cu
microunde aproximativ un minut, cat sa se incalzeasca putin. Atentie sa nu
se topeasca cascavalul!
- Se pot presara deasupra frunze de
patrunjel.
- Vin spumant
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu