Kiss Fm

duminică, 14 octombrie 2012

Rulouri de peste cu stafide


Rulouri de peste cu stafide


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – aperitiv  
Ingrediente
  • 4 fileuri de peste afumat
  • Cateva fileuri de ansoa
  • 50 gr stafide
  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 1 lamaie
  • 100 gr maioneza
  • 10 gr mustar
  • Salata verde
  • Sare
  •  Piper macinat
  • Sos de hrean
Mod de preparare
  • Ouale se fierb in apa cu sare, iar dupa ce au fiert, doua dintre ele se taie sferturi, iar celelalte se toaca marunt. Se pregateste o umplutura din stafide, fileul de ansoa taiat marunt, ouale tocate, cascavalul ras, maioneza, mustaru, uleiul, zeama de lamaie, piperul macinat si sarea.
  • Cu aceasta umplutura se ung fileurile de peste afumat, se ruleaza si se aseaza pe frunze de salata verde, alaturi de sferturile de ou.
Sfat
  •  Se serveste cu sos de hrean.
Bautura
  • Pinot Gris


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu