Rulouri de peste cu stafide
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – aperitiv
- 4 fileuri de peste afumat
- Cateva fileuri de ansoa
- 50 gr stafide
- 4 oua
- 50 ml ulei
- 100 gr cascaval
- 1 lamaie
- 100 gr maioneza
- 10 gr mustar
- Salata verde
- Sare
- Piper macinat
- Sos de hrean
- Ouale se fierb in apa cu sare, iar dupa ce au
fiert, doua dintre ele se taie sferturi, iar celelalte se toaca marunt. Se
pregateste o umplutura din stafide, fileul de ansoa taiat marunt, ouale
tocate, cascavalul ras, maioneza, mustaru, uleiul, zeama de lamaie,
piperul macinat si sarea.
- Cu aceasta umplutura se ung fileurile de
peste afumat, se ruleaza si se aseaza pe frunze de salata verde, alaturi
de sferturile de ou.
- Se serveste cu sos de hrean.
- Pinot Gris
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu