Spanac cu muschiulet de vita
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 90 de minute
- Gen – felul doi
·
600 gr muschi de vita
·
1 kg
spanac
·
1 ceapa
·
2
linguri de bulion
·
1 lamaie
·
1
capatana de usturoi
·
Sare
·
Piper
·
Ulei
Mod de preparare
- Se spala spanacul, se curata, se opareste in
apa clocotita cu sare si se marunteste. Carnea se curata, se spala, se
taie bucati, apoi se pune sa fiarba inabusit intr-o cratita, impreuna cu
ceapa tocata marunt, uleiul si 2 pahare cu apa.
- Cand carnea este indeajuns de fiarta, se
scoate, iar sosului ramas se adauga usturoiul pisat, bulionul, sarea si
piperul. Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se toarna peste spanac.
Se adauga si carnea si se fierb impreuna inca un sfert de ora.
- Se serveste cu zeama de la lamaie.
- Vin rosu de buturuga


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu