Kiss Fm

luni, 17 septembrie 2012

Fursecuri cu crema de ciocolata




Fursecuri cu crema de ciocolata

Detalii necesare
  •  Cantitate – 8 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 1 ora
  •  Gen – desert  
Ingrediente
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 5 oua
  • 75 gr unt
  • 250 gr alune
  • 50 gr ciocolata menaj
Mod de preparare
  • Alunele se curata si se piseaza cat mai marunt posibil. Se amesteca zaharul cu faina, 25 gr de unt si laptele, apoi cele 5 galbenusuri batute spuma. Se omogenizeaza bine compozitia. Cu ajutorul unui cornet se toarna mici gramajoare din acest aluat intr-o tava, care a fost in prealabil acoperita cu o coala de hartie pentru copt. Se incinge cuptorul si se introduce tava, lasandu-se la foc potrivit pana se rumenesc fursecurile.
  • Intre timp, se topeste ciocolata si se omogenizeaza cu alunele si cu untul ramas. Fursecurile se vor lipi doua cate doua cu aceasta crema.
Sfat
  •  Pentru un efect deosebit se pudeaza cu putin zahar farin.
Bautura

  • Cabarnet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu