Kiss Fm

miercuri, 19 septembrie 2012

Madlene cu migdale



Madlene cu migdale 

Detalii necesare
  •  Cantitate – 10 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 70 de minute
  •  Gen – desert  
Ingrediente
  • 150 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 200 gr unt
  • 3 oua
  • 10 gr drojdie de bere
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 sticluta esenta de migdale   
Mod de preparare
  • Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul tos si cu cel vanilat. Drojdia se subtiaza cu putina apa, se amesteca bine cu faina, apoi cu ouale si zaharul, turnand si esenta de migdale. Se omogenizeaza, apoi se adauga untul, care a fost in prealabil inmuiat la aburi, frecat spuma si racit.
  • Formele pentru madlene se ung bine cu unt, se presara cu faina, apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor, cel mult 15 minute.
Sfat
  •  Se servesc reci si sunt potrivite si la cafeaua de dimineata.
Bautura
  • Merlot
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu