Kiss Fm

marți, 18 septembrie 2012

Bors de peste



Bors de peste 

Detalii necesare
  •  Cantitate – 10 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 1 ora
  •  Gen – felul intai  
Ingrediente
  • 1 kg de crap
  • 1 l de apa
  • 500 ml bors
  • Zarzavat de supa
  • 30 gr orez
  • Sare
  • Piper
  • Leustean
Mod de preparare
  • Se pune la fiert intr-o oala cu apa, zarzavatul de supa, tocat marunt impreuna cu orezul spalat si curatat.
  • Cand zarzavatul de supa este fiert, se pun bucatile de crap. Dupa cateva clocote se adauga borsul clocotit. Se potriveste de sare si piper.
Sfat
  •  Cand se serveste, se pune in castron verdeata tocata foarte fin.
Bautura

  • Sauvignon 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu