Pricomigdale cu ciocolata
Detalii necesare
- Cantitate – 10 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 1 ora
- Gen – desert
- 100 gr ciocolata
- 250 gr migdale dulci
- 250 gr zahar
- 4 oua
- 30 gr unt
- 2 linguri de faina
- Migdalele se curata, se dau prin masina de tocat, dupa care se trec prin sita. Ce ramane se amesteca apoi cu 200 gr zahar, un albus si ciocolata data prin razatoare fina. Se freaca energic, pana se obtine o crema consistenta. Celelalte 3 lbusuri se bat spuma cu zaharul ramas, apoi se amesteca si ele in compozitie.
- Se unge o tava cu unt, se tapeaza cu faina si se pun bilute cat nuca din compozitia obtinuta. Apoi se dau la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30 de minute.
- Dupa racire se pot presara cu putin ciocolata rasa.
- Feteasca Neagra

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu