Mancare de ciuperci cu carnaciori
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – usor
- Timp – 90 de minute
- Gen – felul doi
- 400 gr ciuperci
- 300 gr carnaciori de bere
- 100 gr spanac
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 50 ml iaurt
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura de marar
- Sare
- Piper
- Ciupercile se curata, se spala si se taie
felii. Spanacul se curata, se opareste in apa cu sare, apoi se bate cu
lingura pana se obtine un piure. Ceapa se curata, se spala si se toaca
marunt. Se incinge intr-o cratita uleiul, apoi se adauga 2 linguri cu apa
si se inabusa ceapa si ciupercile. Se lasa o jumatate de ora, dupa care se
adauga piureul. Se continua fierberea inca 10 minute, apoi se ia de pe foc
si se amesteca si cu iaurtul. Se toaca mararul si se pune peste mancare.
- Se serveste cu castraveciori murati.
- Cabarnet


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu