Kiss Fm

luni, 24 septembrie 2012

Mancare de ciuperci cu carnaciori


Mancare de ciuperci cu carnaciori 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 6 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 90 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 400 gr ciuperci
  • 300 gr carnaciori de bere
  • 100 gr spanac
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 50 ml iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • Sare
  • Piper
Mod de preparare
  • Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Spanacul se curata, se opareste in apa cu sare, apoi se bate cu lingura pana se obtine un piure. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se incinge intr-o cratita uleiul, apoi se adauga 2 linguri cu apa si se inabusa ceapa si ciupercile. Se lasa o jumatate de ora, dupa care se adauga piureul. Se continua fierberea inca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se amesteca si cu iaurtul. Se toaca mararul si se pune peste mancare.
Sfat
  •  Se serveste cu castraveciori murati.
Bautura
  • Cabarnet




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu