Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – usor
- Timp – 45 de minute
- Gen – aperitiv
·
300 gr somon
·
5 cartofi
·
3 morcovi
·
150 gr porumb
·
2 linguri maioneza
·
50 gr masline
·
Patrunjel
·
2 oua
·
Ulei de masline
·
Lamaie
Mod de preparare
- Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele
si se pun la fiert in apa cu sare. Ouale se fierb tare si se taie felii
subtiri sau cubulete, in functie de preferinte. Somonul se taie fasii
subtiri si se amesteca cu cartofii, ouale si morcovii fierti. Se picura
deasupra putin ulei si se adauga porumbul, maslinele curatate de samburi,
patrunjelul si maioneza, apoi se amesteca totul bine. Se lasa o ora la
frigider, apoi se poate servi.
- Se garniseste cu felii de lamaie.
- Tuica


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu