Kiss Fm

luni, 24 septembrie 2012

Iahnie de fasole cu afumatura


Iahnie de fasole cu afumatura 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 8 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 90 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
  • 400 gr fasole alba
  • 150 gr pastrami afumata
  • 100 gr carnati afumati
  • 100 gr costita afumata
  • 300 gr ciolan
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 legatura de marar
  • 1 legatura de tarhon
  • 150 ml vin alb
  • 100 ml bulion
  • Foi de dafin
  • Boia de ardei
  • Sare
  • Piper
Mod de preparare
  • Se fierbe fasolea impreuna cu pastrami, ciolanul si piperul in 3 l de apa. Se adauga ceapa tocata marunt si morcovul ras, carnatii si costita taiate bucati, tarhonul tocat si vinul. Apoi se adauga si bulionul, boia de ardei si foaia de dafin si se lasa sa fiarba cel putin 30 de minute. Se ia de pe foc si se mai pune putina apa, sare, apoi se da la cuptor si se lasa pana ce scade.
Sfat
  •  Se serveste fierbinte cu marar tocata deasupra.
Bautura
  • Pinot Noir




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu