Kiss Fm

marți, 18 septembrie 2012

Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata 

Detalii necesare
  •  Cantitate – 10 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 30 de minute
  •  Gen – desert 
Ingrediente
  • 150 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr ciocolata
  • 7 oua
  • 2 linguri de miez de nuca
Mod de preparare
  • Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile, dupa ce se bat spuma, se freaca bine cu zaharul, untul, frecat si el in prealabil, ciocolata, care a fost mai intai topita, faina si nucile, date prin masina de tocat.
  • Se coace intr-o forma unsa cu unt, la foc moderat. In prima jumatate de ora nu trebuie deschisa usa cuptorului.
Sfat
  •  Checul se feliaza numai dupa ce s-a racit.
Bautura
  • Heres