Kiss Fm

miercuri, 19 septembrie 2012

Crap cu rosii si lamaie la tava



 Crap cu rosii si lamaie la tava 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 8 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 1 ora
  •  Gen – felul doi  
Ingrediente
  • 2 kg crap
  • 1 kg rosii
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1 lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel verde
Mod de preparare
  • Se curata, se spala si se aseaza pestele intr-o tava, invelit cu felii de rosii si feliute de lamaie fara coaja. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  • Se toarna deasupra uleiul amestecat cu vin si se introduce pestele intr-un cuptor incins la foc potrivit. Dupa aproximativ 1 ora este gata
Sfat
  •  Se serveste cald sau rece, dupa gust, cu parunjel tocat marunt deasupra.
Bautura
  • Sauvignon Blanc
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu