Salata turceasca
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – usor
- Timp – 30 de minute
- Gen – aperitiv
·
4
castraveti mari
·
1 ardei
gras
·
4 catei
de usturoi
·
400 gr
iaurt
·
50 ml
ulei
·
1
legatura de marar
·
Sare
·
Piper
Mod de preparare
- Catsravetii se sareaza, se taie rondele
si se lasa sa stea in zeama lor timp de 1 ora. Ardeiul se curata si se
taie marunt. Usturoiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin presa de
usturoi si se amesteca bine cu putin ulei.
- Se storc castravetii de apa si se pun intr-un
castron, unde se amesteca cu iaurtul si usturoiul frecat cu ulei. Apoi se
condimenteaza dupa preferinte.
- Se serveste rece, presarata cu marar
tocat.
- Palinca


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu