Kiss Fm

luni, 17 septembrie 2012

Chifle umplute cu branza



Chifle umplute cu branza  


Detalii necesare
  •  Cantitate – 10 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 30 de minute
  •  Gen – aperitiv  
Ingrediente
  • 10 chifle
  • 1 kg branza telemea si de vaci
  • 100 gr unt
  • 200 gr smantana
  • 1 ou
Mod de preparare
  • Se taie la fiecare chifla cate un capac, se scoate miezul si se pune la inmuiat intr-un castron cu lapte. Branza telemea se framanta, se amesteca cu branza de vaci, miezul de chifla, untul, smantana si oul.
  • Se amesteca bine, pana se obtine o pasta omogena, cu care se umplu chiflele. Se pun capacele, se ung cu unt pe deasupra si se lasa la cuptor timp de 15 minute.
Sfat
  •  Se consuma calde, de preferat la micul dejun.
Bautura
  • Feteasca


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu