Kiss Fm

duminică, 23 septembrie 2012

Pastrav fript cu cartofi prajiti



 Pastrav fript cu cartofi prajiti 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 2 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
·        1 pastrav
·        4 cartofi
·        200 ml ulei
·        Lamaie
·        Sare

Mod de preparare
  • Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge apoi cu ulei, se inveleste in hartie de pergament si se frige pe gratar. Intre timp se curata cartofii de coaja, se taie felii si se prajesc intr-o tigaie cu ulei. Cand sunt gata se pun pe o farfurie, alaturi de pestele fript, scos din hartie si stropit cu zeama de lamaie.
Sfat
  •  Pestele se poate servi si cu cartofi nature sau piure.
Bautura
  • Cabarnet Sauvignon
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu