Kiss Fm

luni, 24 septembrie 2012

Cartofi taranesti


Cartofi taranesti 


Detalii necesare
  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – felul doi 
Ingrediente
·        4 cartofi mari
·        Sare
·        Piper
·        5 catei de usturoi
·        Ulei
·        Smantana

Mod de preparare
  • Cartofii spalati si curatati se taie cubulete si se pun intr-o tava unsa, se sareaza si se pipereaza. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.
  • Intre timp se zdrobeste usturoiul si se freaca cu cateva picaturi de ulei, pana se formeaza o pasta. Dupa ce se scot cartofii din cuptor, se toarna peste ei sosul de usturoi si putina smantana.
Sfat
  •  Se pot adauga in tava si bucatele de slanina, amestecata printre cartofi, pentru mai multa savoare.
Bautura
  • Vin alb de buturuga




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu