Kiss Fm

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Toba


Toba 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 6 portii
  •  Nivel – dificil
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 1 limba de porc fiarta si curatata
  • Urechile
  • Picioarele curatate
  • Ficat
  • Muschi
  • Carnea de la gat
  • Slanina
  • Boabe de piper
  • Sare
  • 1 stomac de porc 

Mod de preparare

  • Toate specialitatile de carne, sarea si piperul boabe, se pun intr-o oala cu apa rece, sa fiarba la foc mic. Dupa ce au fiert, se taie bucatele carnea, ficatul, limba, urechile si se amesteca cu feliute de slanina, cu condimente, sare zeama in care au fiert si care trebuie sa fie foarte concentrata. In stomacul gata pregatit se introduce compozitia de carne si condimente si se coase. Se pune apoi in oala in care a fiert carnea si se fierbe. Cand e fiert bine, se scoate si se asaza intre doua funduri de lemn cu o greutate deasupra si se lasa pana a doua zi.  

Sfat

  •  Pentru a iesi mirosul, stomacul se freaca cu malai si sare, dar mai ales se spala in mai multe ape.

Bautura

  • Feteasca  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu