Kiss Fm

miercuri, 9 ianuarie 2013

Pateuri cu parmezan si ceapa


Pateuri cu parmezan si ceapa 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 400 g aluat pentru pateuri
  • 200 g parmezan
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • Sare
  • Piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

  • Parmezanul se da pe razatoare. Cepele si ardeiul se curata, se spala, se toaca marunt si se calesc intr-un vas cu putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga parmezanul ras si se continua fierberea pana cand scade zeama. Vasul se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga doua oua, sare si piper, si se amesteca totul bine.
  • Se ia aluatul, se taie rondele cu un pahar. In mijlocul fiecarei rondele se asaza umplututra cu parmezan, ceapa si ardei, se acopera cu alta rondea de aluat. Oul ramas se bate bine, fiecare pateu se unge cu ou si se asaza in tava. Se coace la cuptor incins. 

Sfat

  • In loc de parmezan, pateurile se pot umple cu carne tocata sau ciuperci.
Bautura

  • Vodka
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu