Prajitura cu crema de ciocolata
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – desert
Ingrediente
- 100 gr unt
- 100 gr zahar tos
- 2 oua
- 300 gr faina
- Coaja de lamaie
- 5 linguri cu cacao
- 300 ml lapte
- Vanilie
- Frisca
Mod de preparare
- Se freaca untul spuma cu un pahar de zahar
tos. Se mai adauaga putina sare, galbenusurile unul cate unul, apoi
albusurile batute spuma si coaja rasa de lamaie. Compozitita obtinuta se
freaca bine cu o lingura si se adauga faina in ploaie, pana ce se obtine
un aluat tare.
- Se unge o tava, se tapeteaza cu faina si se
intinde foaia. Se coace timp de 3 sferturi de ora, dupa care se scoate din
cuptor, se taie la mijloc si se umple cu crema de ciocolata obtinuta din
amestecul fainii cu lapte si cacao.
Sfat
- Se
serveste numai rece.
- Kagor


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu