Kiss Fm

joi, 3 ianuarie 2013

Carne de porc cu varza dulce


Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 50 de minute
  •  Gen – felul doi  

Ingrediente

  • ¾ kg carne
  • 1 varza dulce
  • 1 lingura pasata de rosii
  • 5 – 6 boabe de piper
  • Sare
  • 1 ceasca cu bors
  • Ulei
  • 1 foaie de dafin
  • Patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare

  • Se taie carnea bucatele si se pune intr-o cratita cu 3 – 4 linguri cu ulei fierbine. Se acopera si se prajeste usor pe foc, introducand bucatile sa se rumeneasca usor pe toate partile. Se pune varza in cratita cu carne, se adauga apa, patrunjel verde tocat, borsul fierbinte, pasta de rosii, 2 linguri cu ulei, boabe de piper, foaia de dafin. Se lasa sa fiarba pana scade bine, acoperita, in cuptor.

Sfat

  •  Varza de curata de frunzele vestede, se taie in doua, se opareste, se scurge si se taie subtire ca taieteii.

Bautura

  • Feteasca

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu