Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 50 de minute
- Gen – felul doi
Ingrediente
- ¾ kg carne
- 1 varza dulce
- 1 lingura pasata de rosii
- 5 – 6 boabe de piper
- Sare
- 1 ceasca cu bors
- Ulei
- 1 foaie de dafin
- Patrunjel verde tocat
Mod de preparare
- Se taie carnea bucatele si se pune intr-o
cratita cu 3 – 4 linguri cu ulei fierbine. Se acopera si se prajeste usor
pe foc, introducand bucatile sa se rumeneasca usor pe toate partile. Se
pune varza in cratita cu carne, se adauga apa, patrunjel verde tocat,
borsul fierbinte, pasta de rosii, 2 linguri cu ulei, boabe de piper, foaia
de dafin. Se lasa sa fiarba pana scade bine, acoperita, in cuptor.
Sfat
- Varza de curata de frunzele vestede, se
taie in doua, se opareste, se scurge si se taie subtire ca taieteii.
Bautura
- Feteasca


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu