Prajitura cu mere
Detalii necesare
- Cantitate –6 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 60 de minute
- Gen – desert
Ingrediente
- 1 cana de zahar
- 1 cana de faina
- 1 cana cu gris
- 2 kg mere rase cu tot cu coaja
- 1 pachet de margarina
- Rom
- Scortisoara
- Vanilie
Mod de preparare
- Se amesteca zaharul cu grisul si faina. Se
rad merele si se storc. Se unge tava si se tapeteaza cu faina. Se presara
o cana din amestecul de mai sus, 1/3 din merele rase, din nou o cana de
amestec si deasupra, merele ramase.
- In zeama de la mere se pune un pachet de
margarina, se da in clocot si se toarna deasupra prajiturii. Apoi se pune
la cuptor.
Sfat
- La sfarsit se pudreaza cu zahar.
Bautura
- Riesling


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu