Kiss Fm

joi, 10 ianuarie 2013

Salata de andive cu peste


Salata de andive cu peste 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi  

Ingrediente

  • 1 kg peste oceanic
  • 2 andive
  • Zeama de lamaie
  • Sare
  • Piper
  • Cateva linguri cu ulei
  • Marar verde
  • Maioneza

Mod de preparare

  • Se curata pestele, se spala, dupa care se pune la prajit intr-o cratita cu ulei incins. Andivele se curata si se lasa sa stea cateva ore in apa sarata. Se taie fasii, dupa care se toarna deasupra lor un sos din ulei cu zeama de lamaie, sare si putin piper. Salata de andive se serveste alaturi de pestele prajit. 

Sfat

  • Se asezoneaza cu marar verde, tocat marunt sau se poate servi cu maioneza.
Bautura

  • Muscat Ottonel
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu