Mamaliga cu ochiuri la cuptor
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 30 de minute
- Gen – felul intai
Ingrediente
·
4 – 5
oua
·
2
linguri cu unt
·
3
linguri de smantana
·
150 gr
branza de burduf
·
Sare
·
Mamaliga
pripita
Mod de preparare
- Se prepara mamaliga moale in care, cand este
fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu smantana.
Se amesteca bine, dupa care se rastoarna intr-un vas. Se fac in ea
adancituri cu dosul lingurii, in care se pune cate putin unt si cate un ou
spart. Deasupra se presara branza si se da la cuptor.
Sfat
- Se poate servi cand ouale s-au intarit, iar
la masa se mai poate adauga unt si branza de burduf.
Bautura
- Vin rosu de buturuga


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu