Pui pane
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 45 de minute
- Gen – felul doi
Ingrediente
- 1 pui
- Sare
- 1 ceasca de ulei
- 1 ceasca de lapte dulce
- 4 linguri de faina
- 1 ou
Mod de preparare
- Puiul se curata, se goleste de intestine, de
maruntaie si se spala cu apa rece. Se scot oasele mari, se sareaza carnea
si se lasa cu sarea pe ea cateva minute.
- Separat, se face un aluat de clatite din ou,
faina si lapte. Se trec bucatile de carne prin faina, prin aluat si din
nou prin faina, dupa care se prajesc in ulei fierbinte.
- Puiul pane se serveste cu garnitura de legume
si salata de sezon.
Sfat
- Bucatile de carne se intorc des ca sa
se rumeneasca pe toate partile.
Bautura
- Sauvignon


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu