Kiss Fm

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Pui pane


Pui  pane

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 6 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – felul doi 

Ingrediente

  • 1 pui
  • Sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ceasca de lapte dulce
  • 4 linguri de faina
  • 1 ou

Mod de preparare


  • Puiul se curata, se goleste de intestine, de maruntaie si se spala cu apa rece. Se scot oasele mari, se sareaza carnea si se lasa cu sarea pe ea cateva minute.
  • Separat, se face un aluat de clatite din ou, faina si lapte. Se trec bucatile de carne prin faina, prin aluat si din nou prin faina, dupa care se prajesc in ulei fierbinte.
  • Puiul pane se serveste cu garnitura de legume si salata de sezon.

Sfat

  •  Bucatile de carne se intorc des ca sa se rumeneasca pe toate partile.

Bautura

  • Sauvignon


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu