Pui cu sos de rosii
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – usor
- Timp – 60 de minute
- Gen – felul doi
Ingrediente
- 1 pui
- 1 kg de rosii
- Sare
- Usturoi
- 1 ceasca cu ulei
- Piper boabe
- Tarhon
Mod de preparare
- Se curata puiul, se taie in bucati si se
prajeste in ulei incins. Cand este gata se sareaza putin, se acopera cu un
sos gros de rosii si se fierbe la foc mic jumatate de ora.
- Se taie marunt cativa catei de usturoi si se
pun in sos, impreuna cu frunze intregi de tarhon. Se mai fierbe mancarea
un sfert de ora, apoi se ia vasul de pe foc si se serveste puiul impreuna
cu maruntaiele prajite separat.
Sfat
- Se poate servi cu garnitura din piure
de cartofi.
Bautura
- Riesling


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu