Kiss Fm

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Pui cu sos de rosii


Pui cu sos de rosii

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 60 de minute
  •  Gen – felul doi  

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg de rosii
  • Sare
  • Usturoi
  • 1 ceasca cu ulei
  • Piper boabe
  • Tarhon

Mod de preparare

  • Se curata puiul, se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Cand este gata se sareaza putin, se acopera cu un sos gros de rosii si se fierbe la foc mic jumatate de ora.
  • Se taie marunt cativa catei de usturoi si se pun in sos, impreuna cu frunze intregi de tarhon. Se mai fierbe mancarea un sfert de ora, apoi se ia vasul de pe foc si se serveste puiul impreuna cu maruntaiele prajite separat.

Sfat

  •  Se poate servi cu garnitura din piure de cartofi.

Bautura

  • Riesling


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu