Kiss Fm

duminică, 20 ianuarie 2013

Mazare cu maioneza


Mazare cu maioneza 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 6 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 30 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 1 kg de mazare
  • 3  galbenusuri ( 1 fiert – 2 crude )
  • 1 pahar cu smantana groasa
  • 1 pahar de ulei
  • Piper
  • Sare  

Mod de preparare

  • Se fierb boabele de mazare in apa cu putina sare. Maioneza se prepara astfel: se fierbe un ou, se scoate galbenusul si se amesteca cu doua galbenusuri crude. Se picura uleiul putin cate putin si se freaca bine. Se adauga smantana si putin piper.

Sfat

  •  Poate fi o excelenta garnitura.

Bautura

  • Pinot Gris
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu