Kiss Fm

joi, 24 ianuarie 2013

Rosii umplute cu creveti


Rosii umplute cu creveti 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 200 g creveti
  • 100 g maioneza
  • Sare
  • Piper
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 salata verde
  • Usturoi verde

Mod de preparare

  • Se aleg creveti frumosi, se spala si se fierb in apa cu sare. Separat, rosiile (de preferat prunisoare) se golesc de continut. Dupa ce creveti s-au fiert, se scurg si se amesteca impreuna cu maioneza, ceapa verde tocata, sarea si piperul puse dupa gust. Cu aceasta compozitie se vor umple rosiile si se vor aseza pe un platou, pe frunze de salata verde.

Sfat

  •  Se pot servi si cu usturoi verde.

Bautura

  • Sherry

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu