Rosii umplute cu creveti
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 45 de minute
- Gen – aperitiv
Ingrediente
- 8 rosii
- 200 g creveti
- 100 g maioneza
- Sare
- Piper
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 salata verde
- Usturoi verde
Mod de preparare
- Se aleg creveti frumosi, se spala si se fierb
in apa cu sare. Separat,
rosiile (de preferat prunisoare) se golesc de continut. Dupa ce creveti s-au fiert, se scurg
si se amesteca impreuna cu maioneza, ceapa verde tocata, sarea si piperul
puse dupa gust. Cu aceasta compozitie se vor umple rosiile si se vor aseza
pe un platou, pe frunze de salata verde.
Sfat
- Se pot servi si cu usturoi verde.
Bautura
- Sherry

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu