Supa cu crema de porumb
Detalii necesare
- Cantitate – 6 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 30 de minute
- Gen – felul intai
Ingrediente
- ½ kg boabe de porumb
- 1 lingura faina
- 1 morcov
- Patrunjel
- Pastarnac
- Telina
- 200 gr smantana
- 1 ou
- ½ l supa de legume
- 1 lingura de unt
Mod de preparare
- Se alege si se spala
porumbul, apoi se pune in apa rece sa fiarba. Legumele se curate, se taie bucatele si se
inabusa in unt, apoi se fierb. Cand sunt fierte, legumele si porumbul se
strecoara si se dau prin sita. Se introduce piureul obtinut in supa de
legume. Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga si unt, iar apoi
se toarna in supa.
Sfat
- Se
serveste fierbinte.
Bautura
- Sauvignon


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu