Peste alb cu branza
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – mediu
- Timp – 45 de minute
- Gen – felul doi
Ingrediente
- 800 gr file de salau
- 4 oua
- 2 linguri de faina
- 125 gr cascaval
- 50 gr unt
- Zeama de lamaie
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- Piper alb
Mod de preparare
- Se spala fileurile si se stropesc cu zeama de
lamaie, cu sos picant, cu otet si sare. Se lasa la frigider 15 minute. Se
bat oualele bine si se adauga faina si cascavalul. Peste toate se presara
verdeata tocata.
- Se unge un vas de Jena cu unt si se asaza
fileurile de peste. Se toarna compozitia de oua, branza si verdeata, si se
baga la cuptor pentru 20 de minute.
Sfat
- Se serveste cald.
Bautura
- Sauvignon blanc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu