Kiss Fm

marți, 8 ianuarie 2013

Peste alb cu branza


Peste alb cu branza 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 45 de minute
  •  Gen – felul doi  

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • Zeama de lamaie
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • Piper alb

Mod de preparare

  • Se spala fileurile si se stropesc cu zeama de lamaie, cu sos picant, cu otet si sare. Se lasa la frigider 15 minute. Se bat oualele bine si se adauga faina si cascavalul. Peste toate se presara verdeata tocata.
  • Se unge un vas de Jena cu unt si se asaza fileurile de peste. Se toarna compozitia de oua, branza si verdeata, si se baga la cuptor pentru 20 de minute.

Sfat

  •  Se serveste cald.

Bautura

  • Sauvignon blanc

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu