Kiss Fm

duminică, 20 ianuarie 2013

Cartofi moldovenesti


Cartofi moldovenesti

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 20 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • Patrunjel verde
  • 100 gr unt
  • Sare

Mod de preparare

  • Cartofii fierti in coaja se curata cat sunt fierbinti si sa sfarama bine de tot pana devin pasta. Ceapa se taie in felii foarte subtiri si se pune la foc mic cu 50 gr de unt, sa se rumeneasca usor. Se amesteca ceapa cu cartofii, se sareaza si se pune restul de unt, dupa care se presara patrunjel.

Sfat

  • Se servesc cu salata sau muraturi.

Bautura

  • Vin rosu de buturuga
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu