Kiss Fm

duminică, 20 ianuarie 2013

Crap cu orez


Crap cu orez 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 3 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 90 de minute
  •  Gen – felul doi  

Ingrediente

  • 1 crap
  • Sare
  • 1 cana de orez
  • 1 cana de supa de zarzavat
  • Ulei
  • 1 ceapa
  • Verdeata
  • Piper

Mod de preparare

  • Pestele se curata si se goleste de intestine. Se pune la fiert fara cap si fara aripioare, cu ceapa taiata si piperul. Se lasa 20 de minute.
  • Intre timp, orezul se caleste in ulei, se acopera cu supa de zarzavat si se sareaza. Se fierbe jumatate de ora, dupa care se rastoarna in ulei si se pune deasupra pestele fiert. Se mai lasa la cuptor un sfert de ora.

Sfat

  •  Se serveste cald, dupa ce s-a rumenit usor si se acopera cu multa verdeata.

Bautura

  • Palinca


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu