Crochete de peste
Detalii necesare
- Cantitate – 4 portii
- Nivel – usor
- Timp – 45 de minute
- Gen – aperitiv
Ingrediente
- ½ kg de peste fara oase
- ½ kg de cartofi fierti
- 3 oua
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de faina
- 2 lingrui de pesmet
- 1 ceasca de ulei
- Piper macinat
Mod de preparare
- Se foloseste orice pste alb, fara oase. Se
trece prin masina de tocat si se amesteca cu cartofi dati pe razatoare. Se
adauga ouale crude, sarea piperul macinat si o lingura de faina.
- Amestecul se omogenizeaza si se imparte in gramajoare
mici, din care se modeleaza cu mana crochete lungi de 3 – 4 cm. Se trec
apoi prin pesmet si se prajesc in ulei pana capata o culoare rumene.
Sfat
- Se servesc fierbinti, simple cu garnitura de legume fierte.
Bautura
- Vodka


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu