Kiss Fm

luni, 7 ianuarie 2013

Icre de crap cu ceapa


Icre de crap cu ceapa 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – usor
  •  Timp – 30 de minute
  •  Gen – aperitiv 

Ingrediente

·         200 gr icre de crap

·         250 ml ulei

·         1 lamaie

·         1 ceapa

·         Sare

 

Mod de preparare

  • Icrele se aseaza intr-un castron si se indeparteaza pielitele cu o furculita. Se dau cu sare si se bat bine cu uleiul, care se picura treptat, ca la maioneza. Se adauga ceapa taiata foarte fin si zeama de lamaie.
  • Se mai bat putin pana se omogenizeaza bine si se asaza pe un platou.

Sfat

  • Se poate servi din boluri sau direct pe felie de paine.

Bautura

  • Tuica

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu