Kiss Fm

miercuri, 9 ianuarie 2013

Salata de peste marinat


Salata de peste marinat 

 

Detalii necesare

  •  Cantitate – 4 portii
  •  Nivel – mediu
  •  Timp – 30 de minute
  •  Gen – aperitiv  

Ingrediente

  • 500 gr peste marinat
  • 50 ml ulei
  • Cartofi
  • Otet
  • Foi de dafin
  • Boabe de piper
  • Lamaie
  • Sare
  • Verdeata

Mod de preparare

  • Se ia pestele si se taie bucatele. Se pune intr-un castron si se adauga uleiul si otetul. Dupa ce s-a amestecat bine, se stoarce zeama de la o lamaie si se adauga sarea si piperul.
  • Se lasa cateva minute la rece, dupa care se scoate si se adauga cartofii fierti si taiati cubulete marunte. 

Sfat

  • Se serveste rece si se poate orna cu masline.
Bautura

  • Sauvignon blanc
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu